NYHETSBREV 3/2023   
Problemer med visningen Åpne i nettleser

Nyhetsbrev fra Kvekerhjelp

Kvekerhjelp får oppdateringer fra Gaza fra styreleder i Palestinian Early Childhood Education Programme (PECEP), Ahmed Rabah og Kvekerhjelps lokale kontaktperson Firas Ramlawi. I tillegg har Kvekersamfunnet og Kvekerhjelp vært tilstede på fredspris-seremonien i Oslo. 

Kvekerhjelp ønsker alle en god jul!

Barnas dag
Barnehagene i Gaza er hardt rammet av krigen
Skrevet av Arnstein Finset, styreleder i Kvekerhjelp
All virksomhet i de barnehagene som Kvekerhjelp støtter i Gaza er avbrutt på grunn av krigshandlingene. Men midt oppi elendigheten ble det arrangert en Barnas Dag i barnehagen i Rafah. Det jobbes også med å tilby barn og deres familier på flukt et aktivitetstilbud i barnehagene som ikke er ødelagt. 


Teksten kan leses i sin helhet på Kvekerhjelps nettsider ved å trykke på "Les mer" knappen under.
LES MER
Fredspris-seremoni
Kvekerhjelp og Kvekersamfunnet var med på fredspris-utdelingen
Årets fredspris ble tildelt den iranske kvinneaktivisten Narges Mohammadi for blant annet hennes kamp mot undertrykking av kvinner i Iran. Kvekerhjelp og Kvekersamfunnet blir hvert år invitert til å delta på fredspris-seremonien i Oslo. 

I år var det Arnstein Finset og Tommy Vad Funderud som var tilstede fra Kvekerhjelp og Kvekersamfunnet.


Les mer fra utdelingen ved å trykke på "Les mer" knappen under.

LES MER

 
Kvekerhjelps logo
Julehilsen fra styret
Kvekerhjelp ønsker alle en riktig god jul og godt nyttår! Vi går inn i juletida, og etterhvert også inn i det nye året, med håp om fred og rettferdighet for alle. De siste årene har vært vanskelig for mange, og det føles derfor ekstra viktig å ha de som ikke går inn i en fredelig juletid i tankene våre.

Som du kan lese over planlegges det å organisere aktivitetstilbud til familier på flukt i Gaza. Kvekerhjelp vil være med på å støtte dette.
Ønsker du også å støtte dette initaitivet eller Kvekerhjelps øvrige prosjekter kan du sende et bidrag til gavekonto 1254.20.08081 eller med Vipps til 22978. 

Din gave gjør en forskjell!
følg oss
Website Facebook
. +47 48112260
Endre dine opplysninger | Meld deg av e-postlisten
Mailmojo