NYHETSBREV 1/2023   
Problemer med visningen Åpne i nettleser

Her er nyhetsbrevet for våren 2023.

Broken squares
"Jeg vil være en som skaper fred"
Et av prosjektene Kvekerhjelp støtter i 2023 er fredsopplæring for og med ungdom i Rwanda. Help Increase the Peace Project (HIPP) ledes og drives av Kvekersamfunnet i Rwanda. De har delt med oss noen inntrykk av hva dette arbeidet betydde i 2022.

Flere av ungdommene fortalte at Covid-pandemien påvirket deres mentale helse og familienes økonomi, og derfor var egen mental helse og konfliktløsing i familien sentrale temaer på HIPP-kursene.


Teksten kan leses i sin helhet på Kvekerhjelps nettsider ved å trykke på "Les mer" knappen under.
LES MER
Kvekerhjelp logo
Kvekerhjelps årsmøte 2023
Kvekerhjelp avholdet sitt årsmøte under Kvekersamfunnets årsmøte 29. juni til 2. juli. Etter tre helt digitale årsmøter blir det i år et møte der vi kombinerer fysisk frammøte fra de som er på Kvekersamfunnets årsmøe med digital tilgang for alle som ønsker å delta på en digital platform. Mer informasjon om tidspunkt, dagsorden og digital lenke kommer senere.
Kvekerhjelps logo
Kvekerhjelps jubileum 2023
Kvekerhjelp feirer 60 år! Dette skal markeres lørdag 14. oktober i Grønland 12, Oslo. Vi får besøk av Parfaite Ntahubas fra Friends Women`s Association og Marigold Bentley fra England. Det blir også et panel som skal fortelle om Kvekerhjelps historie, samt musikalsk innslag og lunsj. 
Det vil på et senere tidspunkt komme mer informasjon om tidspunkt og program, men hold av datoen allerede nå!
Kvekerhjelp-stjerne
Vil du støtte oss?
Vil du støtte Kvekerhjelp i vårt arbeid for fred og menneskeverd?

Send et bidrag til gavekonto 1254 20 08081 eller med Vipps til 22978.

Din gave gjør en forskjell.

Kvekerhjelps arbeid er mulig basert på gaver fra privatpersoner, grupper og lag, og europeiske kvekerorganisasjoner i blant annet Sverige, Danmark, Tyskland, Irland og Nederland.
følg oss
Website Facebook
. +47 48112260
Endre dine opplysninger | Meld deg av e-postlisten
Mailmojo