NYHETSBREV 4/2019
Problemer med visningen Åpne i nettleser

JULEKORT FRA KVEKERHJELP - til inntekt for prosjektene på Gaza og i Kongo, Rwanda og Burundi

 

Doble kort i A6-størrelse med motiv fra broderier laget på Gazastripen og i Øst-Kongo. Bilde på forsiden, billedtekst på baksiden på norsk og engelsk - blanke på innsiden og gode å skrive på.

 

---

Kortene koster 25 kroner per stk.

200 kroner for et sett på 10 stk.

BESTILL HER
STØTTER OPPROP

Kvekerhjelp støtter initiativet og oppropet Forsvar folkeretten. Dette er et uavhengig og frittstående initiativ fra 44 norske jurister, og er basert på norske myndigheters unnfallenhet overfor Israels vedvarende og alvorlige brudd på internasjonal rett.
LES MER
JULEMINNER FRA ADO EKITI

Styremedlem Kristin Eskeland forteller om en spesiell julefering i 1963, da hun arbeidet som fransklærer ved Christ's School i Ado Ekiti i Nigeria.
LES MER
DEN VANSKELIGE OG VIKTIGE FORSONINGEN

Forsoning sto sentralt da Forum for Tro og Livssyn Kristiansand, Kvekerhjelp og kvekerne på Sørlandet inviterte til film og dialog 14.september. Dette var et av flere dialogarrangementer i regi av forumet, der det lokale kvekersamfunnet er en av tretten aktive menigheter/organisasjoner.
LES MER
QUAKER PEACE NETWORK
I BURUNDI

Til neste år går Burundi til valgurnene, og mange frykter at landet igjen vil oppleve voldelige demonstrasjon og uro - slik det gjorde i 2015. På kvekerhjelps hjemmesider kan du lese mer om hvordan Quaker Peace Network, som består av ulike internasjonale og lokale fredsorganisasjoner drevet av kvekere, arbeider med fred og forsoning i et land med en historie preget av dype og langvarige konflikter.
LES MER
følg oss
Website Facebook
.
Endre dine opplysninger | Meld deg av e-postlisten
MailMojo