NYHETSBREV 3 / 2019
Problemer med visningen? Åpne i nettleser
 
 
 
 

KVEKERHJELP BIDRAR TIL FOLKEOPPLYSNING OM EBOLA

Ebolaviruset har for lengst kommet til Goma, i Den demokratiske republikken Kongo, og i starten av august ble det rapportert om 1849 døde og over 2500 smittet i provinsene Nord-Kivu og Ituri. På bakkenivå bidrar Kvekerhjelpspartnerorganisasjon, CPGRBC (The Peace Center for Healing and Reconstruction of Grassroots Communities) til i det forebyggende gjennom å drive folkeopplysning. 

 

KIRKEUKA FOR FRED I PALESTINA OG ISRAEL

Torsdag 19.09 holdt kampanjen Palestinske barn i Israelske Militære fengsler (PIM) møte, ved styremedlem Kristin Eskeland, hos Vennenes Samfunn på Grønland.

Temaet for møtet var okkupert barndom, og er en del av kirkeuka for fred i Israel og Palestina.

LES MER
 

"PEOPLE, PLANET ... AND PEACE" - OPPROP FOR FRED

Kvekerhjelp har, sammen med andre fredsorganisasjoner, støttet opp om oppropet fra Quaker United Nation Office i New York i anledning den internasjonale fredsdagen 21. september.

LES MER
 

INTENSJONSAVTALE MELLOM UNIVERSITETET I SØRØST-NORGE OG KVEKERHJELP

For å få til et masterprogram og forskning på førskoleutdanningsfeltet, har Kvekerhjelp inngått en intensjonsavtale med Universitet i Sørøst-Norge.

Samarbeidet involverer de to universitetene Islamic University i Gaza og University of Hebron, samt Kvekerhjelps samarbeidspartnere Palestinian Early Childhood Education Programme (PECEP) og Gaza Community Mental Health Program.

LES MER
 

HVEM ER MEDLEMMENE I KVEKERHJELP?

Denne høsten ønsker Kvekerhjelp å sende ut en elektronisk undersøkelse til alle våre medlemmer.

Målet er å finne ut mer om hvem våre medlemer er, hva vi kan gjøre for dem og om det er ressurspersoner innenfor medlemsmassen som i større grad ønsker å bidra. 

 
 
 
 
følg oss
 
global   fb   
del
 
  fb   del
 
  fb   Tweet  
 
  fb  
. +47 48112260
Endre dine opplysninger | Meld deg av e-postlisten
MailMojo
 
 
                                 
Del nyhetsbrevet på Facebook
Tweet